zondag 26 juli

Zondag 26 juli
Vanmorgen begon de dag al vroeg, om vijf voor acht vertrok het vliegtuig, van Marieke naar Nederland. Hier voor geld de regel dat je twee uur voor vertrek aanwezig moet zijn. Het werd dan ook om half vijf opstaan en twee eitjes bakken voor onderweg. Tegen goed vijf uur reden we dan ook van de camping af. Om tegen kwartvoor zes bij het vliegveld in Keflavik te zijn. het inchecken ging behoorlijk snel. Na nog even gezellig wat te hebben zitten drinken. Zijn we samen naar de vertrekhal gelopen. Vanaf daar is het alleen nog voor passagiers, dus tijd om af scheid te nemen. Dit was toch nog niet zo makkelijk als je tweeënhalve week samen onder weg bent geweest.
Het klopt toch wel dat Marieke een zonnetje is, ze is weg en het regent hier gelijk de hele dag.
Vanmorgen nog een was gedraaid en heb nu alles bijna schoon weer mee voor de laatste twee weken. Verder is het een rustig dagje geworden is gewoon weer even wennen om alleen onder weg te zijn.
Onderwijl ik met het bijwerken van mijn blog bezig ben smst Miek, dat ze een goede vlucht heeft gehad.
Ondanks het slechte weer toch ook maar even mijn auto her ingepakt er moeten zo langzaam aan te veel stenen en souvenirs mee.
Doordat het zo regent ben ik maar eens lekker bezig gegaan om mijn blog bij te werken en wat mail te beantwoorden. Mis toch wel een beetje het gezelschap van de afgelopen tweeënhalve week.
Gelukkig is er msn en kunnen we daar in de loop van de middag nog even zitten kletsen. Tegen etens tijd zeggen we toch maar even gedag en ga ik eens eten maken. Ik probeer het tussen de buien door maar dat lukt maar half, maar mag de pret zeker niet drukken.
Na het eten even staan te kletsen met twee Nederlandse motorrijders deze proberen in 3 weken tijd zo veelmogelijk binnenlandse wegen te rijden. Alleen de slijtage van de banden gaat zo hard dat ze na anderhalve week al weer een nieuwe toe zijn. Aan mijn eigen banden kan ik ook goed zien dat de lava toch wel zijn invloed heeft. Hier en daar mis ik ook wat hoekjes van het profiel. Ook het stof werkt hier als schuurpapier en alles wat maar even ergens tegen aan ligt is gelijk een beetje kaler. Zelfs bedrijfswagen inrichting die blauw is begint dus ook blauw af te geven. Er lijkt wel of er dan ook niks van dit alles IJslandproef is.
Na deze wat om rommeldag gaat morgen toch echt de vervolgreis aanvangen en wordt het hoofdzakelijk binnenland rijden. Ja ook zo veel mogelijk wegen maar ook zo veel mogelijk zien en genieten. Morgen begin ik met de F26 ook wel Sprengisandur genoemd.

Comments are closed.